onsdag 25. mars 2009

Sorry folkens skal fikse den videon så alle kan se altså.. blei noe kluss bare, må bruke pcn til øyvind, så skal fikse det i morra..

4 kommentarer:

Elisabeth sa...

Hei hei, takk for fine kommentarer! Har fulgt med på dere på TV også, og dere var uhyre søte i sist episode!;) Jeg også valgte vogn kun utfra utseendet, heldigvis gjorde jeg et godt valg - men Per her også var veldig skeptisk.:)

Sant skal sies så ble jeg også spurt om jeg ville legge meg på sofaen og se på tv (av limelight), sånn "det kunne vært fint å filme" greie. Ikke det at jeg hadde hjulpet Per så forderdelig mye mer hvis de ikke var der, men jeg ville ikke gitt totalt faen i han heller :P

Fikk du ikke sett dem før de var ferdig og klar for sending? Så utrolig dårlig gjort. Jeg har vært der to ganger og sett på, så har heldigvis fått kommentert en del jeg ikke likte.

Ja, viktigste er jo at venner/familie vet at du/dere ikke er helt som dere blir fremstilt alltid :) De velger jo ut det som er mest spennende og sjokkerende å vise, og da skjønner jeg jo at "homo"kommentaren falt godt i smak hos dem :P

Elisabeth sa...

Skjønner godt, var jo bare en t-banetur for meg, så var jo ikke noe stress. Hadde heller ikke tatt en så lang kjøretur når Max var liten, eller kastet bort penger på at Per måtte tatt seg fri :)Føler du at noe har blitt fremstilt feil da?

Haha, nei, hun kan ikke være helt god! ALle jeg har snakket med som har sett serien har lurt på hvor barnevernet er hen, for noe er jo tydeligvis galt. Greit at hun har ADHD; men når det er unnskyldningen hennes for å få barn, "Hei, jeg har ADHD og får barn uten å tenke over hvorfor..." Hun må jo ha vært gravid ja, stakkars barn sier jeg bare, alkohol og nikotinavhengige når de blir født fordi mamma ikke klarte å la være?

Ja, jeg også trodde serien var der for å fremstille unge mødre på en god måte - og ja, noen mødre har jo blitt fremstilt godt. Synes at du har gjort en god jobb, Lillian, Malin og Camilla so mhar vært med i tidligere sesonger gjorde også en god jobb synes jeg. Men synes det er teit at de absolutt skal filme fyll og drikking - akkurat som om DET er en stor del av hverdagen til en ung mor liksom..

Elisabeth sa...

Synes ikke du virker dum i serien, du og Øyvind ler masse, men det er jo bare koselig å se på!:) Jeg ler jo konstant av nervøsitet under filminga :P Hehe, ja, de klipper ting til for å få det til å se ut som om vi er komplett dumme! Jeg VET jo f.eks at det var sparkel jeg holdt i i går, men jeg mente jo den derre skrape greia til å fordele sparkelet utover. Og det forkalrte jeg også 1 sekund etter at jeg hadde spurt om hvor sparkelet var :P Sånne småting som irriterer litt, fordi de lager sin egen historie og sannhet, utfra noe som egentlig ikke skjedde.

Takk, dere ser jo kjempesøte ut sammen dere to da, har vært en del par med tidligere som har virket så "sure" og gretne mot hverandre. Så deilig å se at det ikke bare er jeg og Per som tuller mye - og kan mobbe hverandre!:)

Ja, vært mye fokus på drikking og røyking. Greit nok at hun 2-3barns moren røykte mye og antakeligvis drakk under sv.skapet, men de hadde absolutt ikke trengt å vise det på TV: Målgruppa til programmet er vel jenter på 13++ tenker jeg, og de sitter jo og ser på det her og tenker: "Jammen, kan hun røyke og drikke når hun er gravid så kan jeg og!"

Elisabeth sa...

Hehe, nei, hadde folk fått samme inntrykk av meg som de fikk av hun adhd-jenta så hade jeg vært flau.. Kjempeflau, tror jeg bare hadde gravd meg ned og blitt borte det neste året eller to. Søstern hennes skrev jo på dinbaby.com siden like etter de første episodene med henne gikk. Hun fortalte jo at hun hadde bedt søstra om å trekke seg, fordi hun visste at hun ville bli fremstilt feil.. Men herregud da, de fikk henne vel ikke til å verken drikke eller røyke? Eller gå på trilletur i plaskevær, uten noe dekke over ene ungen?