fredag 17. april 2009

kom over ett aldri så lite forum om meg selv i går kveld, og jeg syntes det er veldig trist da, at voksene mennesker kan oppføre seg sånn!! dere henger jo rett å slett ut en person!! å det syntes jeg er unødvendig, hadde du likt hvis det var deg liksom??Og til dere som liker å lese bloggen min!! DERE ER KNALL!!!

15 kommentarer:

Anonym sa...

Har du add til det forumet?
Synes dette er dirkte stygt gjort. kvalmans egentlig !

Lise sa...

http://www.dinbaby.com/forum/thread/139958732

Lene sa...

Aaaaaa...bygdedyret som kommer frem i folket det her ser det ut som! Og det beste av alt er at de gjemmer seg bak "anonym" som nick! Kan uttale seg i hytt og pine og si stygge ting, også tør de ikke stå frem med eget nick engang! Og masse av de uttalelsene er LANGT over streken. Synes det er drøyt gjort jeg.
Synes du gjør en god jobb jeg! De gjør sikkert mange ting de som har skrevet de stygge kommentarene, som andre ville sett på som "ekkelt og dumt".

Nei, slikt får du heve deg over. Selv om du sikkert ikke synes det er noe lett. Men de tar seg enhver rett til å uttale seg om folk de ikke kjenner, fordi de som de utaler seg om har vært på nasjonal tv osv..
Stå på videre du :)

veronika Døli sa...

Bra video snuppa mi!:)

Jepp sånne mennesker er bare å overse. De må jo ha litt fritidsproblemer da, når de gidder sitte å snakke så mye dritt mens ingen vet hvem de er. haha for ett kjedelig liv sier bare jeg ;)

Men uansett må du bare heve deg over det som Lene her sier! De kjenner deg ikke og har aldri sett deg og Emma sammen slik som vi vennene og familien din har. Og alle vi syntes jo du er en suuper mamma! :) Så det er det du får ta til deg :) Og ikke det alle de andre som ikke kjenner deg gjør :P

Og foressten har du jo fått veeldig mye positiv tilbakemld etter unge mødre da. Dette er jo første "drittslenginga". Såå de er nok de første! :P

Såå glad i deg snuppa mi, og ikke minst lille søte Emma :)

Kleem Veronika og Martine <3

Julie sa...

Herregud så patetiske de er!!! Du virker som en nydelig jente og en god mamma for den vakre jenta di! Bare blogg videre og hev deg over det (selv om det kanskje ikke er så lett!).

Klem fra din faste bloggleser, Julie :)

Jannicke aka Jatte sa...

Patetiske mennesker ..
OG anonyme i tilegg, ingen som turde og bruke sitt nick der inne tydeligvis ..

Hilsen Jannicke aka Jattepus ;)

Anonym sa...

Disse menneskene virker heeelt blåst... stå på videre Lise! Unge mødre eller eldre mødre, det har ikke noe å si, det kommer an på hvordan du er som person om du er en god mor eller ikke. Og jeg tror du er en god mor!

Grysom sa...

det fælt at folk dømmer hverandre uten å vite hva d egentli dreier seg om og når man ikke kjenner vedkommende..
ikke bry deg om de..

Anette M sa...

herregud, dem kjenner deg ikke engang.. helt idiotisk spør du meg..
leste det som hadde blitt skreve om deg på forumet, å det er helt ufattelig at voksne folk skriver sånn!!
jeg mener nå at unge mødre klarer seg minst like bra som eldre mødre..
stå på :)

Anonym sa...

Hev deg over disse utrolig dumme menneskene, Lise! De har tydeligvis ingenting annet å gjøre enn å sitte på forumet hele dagen. Er det et barn jeg vet om som har det kjempegodt, så er det Emma! Go, Lise!:)

sunniva sa...

Hei=) Helt latterlig at folk kan lage noe så stort utav ingenting!! Synes du greide deg fint på unge mødre, og tviler ikke på at du greier deg fint nå også. Som oftes er det folk som har problemer selv som velger å henge ut andre! Stå på:)

Lise sa...

Tusen takk for fine kommentarer.. kjempe koslig å se at ikke alle er sånn som de "perfekte" og "voksne" menneskene inne på bim :D

Anonym sa...

Herregud, satt å las på den siden di haddeskrivd om deg nå.. så sjukt!! som du sa, du brukte jo faktisk sin tid til å sitte å kikke på det, de kunne bare latt vær!! å alle er ikke like!! stå på du!! du e en god mor!:) å øyvind en go pappa:)

Hilde:)

Anonym sa...

Hev deg over det,Lise! Vi rundt deg vet at du er en fantastisk bra mamma, og Emma kunne ikke hatt det bedre! Patetisk av voksne mennesker å holde på sånn, det sier mer om dem! ;)

Klem Linsie & Lucas <3

Anonym sa...

Det syynes laaang vei at Emma har det bra! Hun smiler jo på alle bilder!!!!! Det smilet er en bekreftelse til deg og øyvind om at dere gjør en kjempejobb begge to! Synes du var tøff som sto frem på tvn jeg Lise. Er veldig veldig stolt av deg! Stå på. Du er bedre enn de som tror dem veit hva de snakker om.