fredag 31. juli 2009

Jentetur!


Da er det tid til å blogge litt om jenteturen vi hadde til BARCELONA BABY!!! Onsdags morgen troppet alle opp i gårdsplassen til Lise, der Remi å Stian sto klare for å kjøre jentene til Torp! Denne dagen hadde vi ventet leeenge på (for å si det mildt)! Flyturen å bussturen til leiligheten gikk kjempe fint, litt turbulens var det hele!

I det vi gikk inn i leiligheten vi hadde leid, fikk vi SJOKK! det så ut som en rønne ved første øyekast! Men etter sjokket hadde synket var det faktsik ikke sååå ille.. så bare så sinnsykt fint ut på bildene, derfor vi hadde sky høye forventlinger! Tak biter datt ned i hode på oss, bodde i en skummel bakgate! å ikke minst, bak dassen var det vinduet å der gikk heisen opp å ned! hehe..


Vi tok det egentlig ganske med ro, å masse drekking blei det ikke! egentlig ganske deilig! var masse på stranda da, å DET var helt syyykt morsomt! Aner ikke hvor mange ganger jeg hadde bikini trusa på knærne å bikini overdelen på magen! Du var sjanseløs i de største bølgene jeg noen gang har sett! :P blei dratt opp på land, åsså ned igjen, opp på land, åsså ned igjen! Sånn fortsatte det :P


Lise blei 21 ÅR på Torsdag, å da måtte vi jo feire det litteranne :) Så da dro vi til ett sinnsykt fint utested! Har nesten lyst til å pusse opp :P


LØRDAG!

Var vell denne dagen som var den sykaste av de alle sammen :P Begynte med at vi var på stranda, shoppa litt å tok oss noen drammer hjemme! Turen gikk til det kule utestedet på Las Ramblas der vi møtte Svigerbroren til Rikke! (blir det ikke svigerbror når søstra til Rikke, Marte er sammen med han? )

Meg, Lise, Rikke og Ida tok turen videre til CATWALKN( det største utestedet i Barcelona) der LISA LASHES spilte! Det er det sykaste utestede jeg har vært på, var tilogmed DJ PÅ DASSEN! hehe.. Festen holdt på til 06.00 på morran, ett aldri så lite morgenbad på stranden, rett fra festen ble det også :P Sovna vell i 06.30 sov til 11.00 å dro rett på rundt tur med sånn turbuss for å se på de fleste faseliteter i Barcelona! Hele dagen gikk til dette..! Å etter mye tulling å fanteri var det til for en times tid med blund på øyet, før vi måtte farte videre til flyet! Turen hjem fikk jeg jo ikke sove stort, å en litt redusert Lise sto på Torp for å endelig se lille Emma igjen :) DET var deilig det :)

Hadde en kanon kul tur, som jeg ALDRI kommer til å glemme! Masse latter, tøys å tull, å en menge alkohol + SOmMER Å SOL!!


Kan det bli bedre ?

kommer flere bilder! Må bare gjøre det fra en annen data!

Ingen kommentarer: