søndag 20. september 2009

Gjeste innlegg!

jeg gjeste blogger på http://mammabloggere.com/ gi inn å ta en titt, bli også medlem om du er mor :D

1 kommentar:

Trine Mαrie sa...

Jeg må si det at dt innlegget var kjempe bra skrevet og er enig med deg, dem setter folk i et dårlig lys om jeg får lov til å kalle det det.. Jeg kjenner jo ingen av dere, men man ser jo hvordan ting er klipt sammen.

men det du sier om vogna, jeg skal til med vognkjøp nå snart.. altså jeg må innrømme at utseende på vogna har myye og si for meg :p Men jeg mener å huske jeg så den episoden da du var i Sverige, sparer man masse på å reise ditt for å kjøpe ? :)

Men syntes du virker som en flink mor jeg :) Men kjenner jeg folk der ute rett leiter dem alltid etter ting for å rakke ned.. feks det med øredobbene som du har skrivi om i det siste.. dem begynner vel å rakke veldig ned der å nå.. "tenk å ville ta hull i ørene på eni så lita jente?!" syntes jeg hører det.. Jeg har jo sagt min mening om det og det har jeg fått endel kommentarer på :p men jeg vil alltid syntes det er greit og fint fordiom :)

Så jeg syntes det egentlig er altfor mange som henger seg for mye opp i hva tven viser, og hvordan programmer fremstiller folk. Man kan jo ikke vite hvor gærent man blir framstillt føre man er med på det selv. men men..

blei en lang kommentar detta.. pytt pytt :)
Ha en fin dag med Emma :)