torsdag 10. september 2009

Lille menneske til mamman sin :(Emma er ikke helt i form, og har sovnet veldig seint i det siste :( Er det noen som har noen tips om hvordan jeg kan hjelpe hun å ikke ha vondt i tennene på kveldene ?? Uten å bruke paracet :(
Er ikke no morro når den største skatten du har er syk og lei seg :(

8 kommentarer:

ninabakke sa...

Isjamej!

Man får på apoteket noe å smøre på tennene, det funket her ihvertfall.

eller noe kaldt kan kjøle det ned, vannis.
Bitering...

Lene sa...

Dentinox heter det på apoteket. Prøv å smør på det som nina skriver :)

Du...jeg kom til å tenke på en ting her en kveld(hvorfor vet jeg sannelig ikke ;).
Tidligere i år, når det ble lagd så baluba om det på et forum pga bæsjevideoen av emma. Jeg ser de fortsatt ikke har tatt bort den fra DinBaby-forumet.
Du kan godt sende en mail til de som styrer på forumet der og be dem om å slette tråden. For det der er uthengig av enkeltperson, nemmelig deg! Måtte bare få si det til deg;)

Linn sa...

Åååå dakars :/ Kajsa var fryktelig plaget. Vi ga henne Dentinox,sånn til å smøre på. Og fikk brødskalker,gulrot,eple osv å gnafse litt på.

Håper hun kommer seg snart :)

Lise sa...

har allerede prøvd denitox, men hjelper ikke nok til at hun rekker å sovne..

Men kan jeg bruke de vannis nå da?? Trodde ikke man skulle burke de etter man hadde fått tenner, hun har jo allerede fått to nede, er de oppe hun sliter med :(

Brødskalk, gulrot å epler skal jeg jaggu meg prøve :) Det er jo litt hardt å tygge på :)HADDE det bare vært så enkelt å få sletta da, TRO meg når jeg har ringt å ringt å ringt å ringt, å hver eneste person jeg snakker med, vet ikke hvem som kan slette det liksom, de setter meg bare over til hveradre hele tiden, og ikke nok med det, MAIL har jeg sendt, å fått, men blir det slettet?? NEI!!

Ingunn sa...

HEi!

Tips til tennene når Dentonx ikke virker er å koke opp litt sterk kamomillete, dyppe en sutteklut / klut i den og avkjøle i kjøleskapet. Gi den til henne når hun skal sove. Kamomille sammen med kjølende roer ned sammen med at kamomille er beroligende for hele henne også ;)
lykke til!! Ikke godt med disse tenna!

Lene sa...

Du kan faktisk anmelde forumet.
Jeg henger endel på babyverden-forumet og der blir slike tråder slettet med en gang moderatorne ser det.

Det som står der strider i alt når det gjelder forumsregler

Lise sa...

Kanskje jeg skal gjøre det, men kommer vell ikke ut med noen ting! Politiet er jo ikke akkurat de som har gir å ræva for å si det sånn :P

Men har du linken til innlegget ? Finner ikke frem til det igjen :(

Lene sa...

Den ligger i det innlegget ditt som du hadde i vår om den saken. Var der jeg fant den sist for å se om tråden var slettet eller ikke.

Er ikke meningen å mase altså, men synes det er synd at det ligger slike ting om deg ute på nett, for det står mye stygge ting der :(