tirsdag 15. september 2009

Som dere vet ....

Blir Emma 1 År til TORSDAG :D HIPP HIPP HURAAAA for lille jenta ;D


Hva kan være gave fra mamma og pappa??


Har så lyst til å ta hull i ørene hennes, hva syntes dere om det? Er det litt tidlig kanskje???


KOM MED FORSLAG! Beste forslag får en liten gave :)

23 kommentarer:

- Rebekka Fj. Mæla - sa...

Hm, ja er kanskje litt tidlig med hull i ørene! :P Syntes jeg da :)

Hm, kommer ikke på noe enda... Hm. Skal gruble litt på det! :P

sølvi sa...

ikke ta hull i ørene på henne stakkars liten...
nå er de jo snart vinter, så sa kan du jo kjøpe ski eller akebratt:) vis du vil ha noen inneleker så kan du kjøpe sånn leke kjøkken :D

Frida sa...

for all del ikke ta hull i ørene hennes, det er noe barn absolutt ikke skal ha! Iallefall ikke før skolealder synes jeg.

Som hun over akebrett eller et lekekjøkken er jo kjempefine ting! Det ville nok jeg valgt;)

veronika Døli sa...

Neeineii Lise.. Den dagen Emma sier: Mamma jeg vil også ha sånn som glinser i ørene.. Da er det ok. Hehe..

Gleder meg til bursdagsselksap til helga! Hva ønsker Emma seg da?

Trine Mαrie sa...

åå.. jeg er helt motsatt enn det alle andre her sier.. hull i ørane skal min baby få med engang (om det er jente selvfølgelig) :) Fikk det selv da jeg var ett og om hun ikke vil ha er det bare å ta dem ut :)

men du finner nok på noe uannsett :) Kjempe fint bilde av Emma :)

Anonym sa...

Skjønner ikke hvorfor alle er så imot hull i øra.. Jeg syntes hull i æra er kjempe skjønnt... Ellers så er finne gave tips når de er så små ting de trenger til evetuelt rommert sitt eller barnehage:)

Helene sa...

Syns det er helt sykt å ta hull i ørene på så små barn! De kan jo ikke samtykke engang! Dessuten kan det være smertefullt.

Anneli sa...

Hull i ørene er fint det:) Men det kommer en tid hvor hun klarer å ytre ønske om å få det selv:)

Lise sa...

er det virkelig SÅÅ ille med hull i øra altså?? Har liksom fått med meg at det er "normalt" jeg, de fleste av jentene i barnehagen til Emma har det, og har sett mange andre også som har det.. :S Men selvfølgelig jeg tenker mest på det om det kommer til å gjøre vondt for hun :)

Men trodde liksom kanskje det gjorde mindre vondt til mindre de er da ? nei ikke vet jeg altså..

det der er ikke lett.. alle har jo sine egene meninger, men på akkurat det der er jeg helt blank gitt.. :P

Linn sa...

Tok hull i ørene på Kajsa da hun var 10 mnd! Det gikk strålende,hun gråt akkurat i det dama skøyt gjennom,men så fort vi var ute av butikken var alt glemt :) Og ikke hatt noe problemer med noe etterpå!

Så bare å kjøre på :) Gjør like vondt samme hvor gammel man er,men smertene blit nok fortere glemt når de er små...

Anonym sa...

Det gjør da ikke noe å ta hull i ørene, tror hun kommer til å bli glad for det når hun starter på skolen og alle de andre har det :-)!
Men hvor blir det av videoblogg med svar?

Lise sa...

lurer på om jeg bare kjører på med hull i ørene jeg altså :) Noen steder å annbefale??

Den videobloggen detter helt ut av hode mitt for tiden, Emma har vært så mye syk pgr. av tenne å sånn:( Må bare beklage at det tar litt tid, men jeg LOVER med hånda på hjerte + mor å far i døden (som vi alltid sa på barneskolen tror jeg :P ) At den er rett rundt hjørnet.. Må bare få surra meg til å få lagt den inn :P

Låner bare Pcn til Øyvind å husker ikke passordet mitt til youtube, så må bare få kjøpt meg en ny strøm kontakt til min, Emma tyggden faktisk i stykker :P

Helene sa...

Har du spørt jenta om hu vil bli hulla da?

Lise sa...

ja, å hu sier bare ja :P men det gjør hu uansett :P

Men alle har forskjellige meninger om sånna ting, så det er jo umulig å si om det er riktig eller galt, alle jenter vil jo ha hull i ørene sine ??!!

Helene sa...

Nei, alle jenter i denne verden vil ikke ha hull i ørene. Det er derfor ikke alle har det :-)

Lise sa...

helt sant det du sier, er nok for mødrenes skyld, selv om Emma HELT sikkert kommer til å få det uansett :P

Men jeg har liksom aldri tort å ta det stege å faktisk tatt hull i ørene hennes, selv om jeg syntes det er veeeldig veeeeldig fint, men tørr liksom ikke helt selv :S

Helene sa...

Personlig så syns jeg ikke det er riktig å hulle et annet menneske som ikke har bedt om å bli hullet, rett og slett. Hvis det er noen som skal ville og tørre så må det jo bli hun selv :)

Linn sa...

Hun kan bare ta dem ut om hun vil når hun blir større også da. Veeeeldig mange småjenter som vil ha hull,men ikke tørr. Syns ikke dette er noe farlig eller skummelt!
Vi leta lenge etter noen som kunne ta på Kajsa. Er mange som ikke har lov til å ta på småunger,og mange som ikke vil gjøre det. Og det respekterer jeg fullt ut! Vi tok på LAFemme på Brotorvet,men hun som tok der k\jobber der ikke mer...
Finn ett sted der dem har to skytere,så dem kan gjøre begge sider samtidig! :)

Lise sa...

så sant, så sant..

men er jo også sant at det er bare til å ta de ut hvis de ikke liker de :)

Jeg var faktisk der å hørte i dag :) men er ikke sikker på om det er 2 skytere der nå da, da skal jeg hvertfall høre om det!! For det hørtes smart ut ;)

annie sa...

Jeg syntes det er passelig og ta hull når dem selv ønsker det, og ikke foreldrene. Mange barn reagerer, og hva er vitsen på så unge barn.. :)

Anonym sa...

Jeg ville ikke tatt hull i ørene på Emma, Lise. Hun er da skjønn nok i seg selv om du ikke skal måtte gjennomhulle henne for å forskjønne henne!

OG hvis du absolutt skal ta hull i henne så ta henne med til et godkjent piercingstudio! Det er vanvittig å ta hull i ørene hos noen som er utdanna til å klippe HÅR og ikke gjennomhulle kroppen.

Håper du ombestemmer deg og lar dette være :)

Anonym sa...

Det er ufint å påføre små barn smerte kun for å tilfredsstille egen pyntesyke.

Sjansen for nikkelallergi mangedobles når man tar hull i ørene, og jo tidligere barn får hull i ørene, jo større risiko for å utvikle allergi.

Det er langt større sjanse for kompliksjoner når man tar hull i ørene på små barn. Barn er ofte ikke i stand til å la være å plukke på eller grise med sårene, slik at det ofte oppstår infeksjoner.

Jeg synes ikke det er riktig å gjøre permanente forandinger på en annens kropp, uten at vedkommende har ønsket det selv og - ikke minst - vært gammel nok til å skjønne konsekvensene av det man gjør.

Helene sa...

Helt enig med anonym overfor!