onsdag 25. november 2009

Så var det tid for "UNGE MØDRE"

Ja da har reprisene av meg begynt i gå på TvNorge, håper virkelig ikke folk har like mange fordommer som de hadde da det gikk første gang.. men det er bare vente å se om det dukker opp noen forum her å der!! Sånn ellers er det dobbelt så rart å se seg selv på tv igjen, tenk når de filma det der, hadde jeg ingen ANING om hvordan hverdagen kom til å bli...


Men må virkelig si: DEN HAR FORRANDRA SEG TIL DET MYEEE MYEEE BEDRE :)5 kommentarer:

veronika Døli sa...

VÆÆ sier bare jeg......

veronika Døli sa...

Utfordring til deg her http://veronikad.blogspot.com/2009/11/utfordringer.html

Anonym sa...

så fint bilde av deg og snuppa de :)

marthe sa...

jeg synes du fremstår bra jeg Lise!
leste det du hadde skrevet på mammabloggere også, og det md at folk hadde skjelt deg ut fordi du ville ha en barnevogn som var fin. seriøst, hva er det folk skal henge seg opp i. bare å ta seg en tur på nybaktmamma-forumet, der er de jo helt gale etter vogner, og dette er "liksom" voksne modne mødre. vi er jenter, og jenter er opptatt av ting vi synes er fint.
synes det er bra at du hever deg over slike kommentarer og står på ditt!
leser bloggen din fast, selv om jeg selv ikke er mamma. er godt å lese om "normale" mødre og ikke bare de som skal være så perfekte og goodie goodie!

riktig god førjulstid til dere! =)

klem fra marthe

Victoria sa...

Følgte med deg på tv når sesong 3 gjekk:D Synst du vikra voken eg:) Eg har også fått mykje kritkk av at eg var med på unge mødre 4.. Eg har blitt kalla PR-kåt!:P Haha! Synst du virka flink eg:)