fredag 27. november 2009

Tidlig ferdig etter fulgt av kosekveld :D

I dag hadde vi gå hjem mål på jobben, å den klarte vi med glans :D Så da kom jeg hjem tidlig, deilig egentlig når svigers har henta Emma i barnehagen å skal ha hu litt, så kan jeg endelig få satt over litt klesvask å rydde å litt sånn.


i kveld kommer nemmelig Rikke mora mi, å vi skal lage deilig middag å se på film å kose oss :D


Var på brotorvet i går for å shoppe litt til snuppa som hun måtte ha i barnehagen, så innkjøpet i går blei nye sko, bukser, gensere, strømpebukser, joggedresser og vanntette votter! Ja må si pengene flyr fort, men man må jo ha det så.. Noen som har tips om nettbutikker som selger fine barneklær? Syntes jeg alltid kommer over nettbutikker, men ingenting faller lissom i smak!!


Er det jeg som bare er sær truu??

3 kommentarer:

Annie sa...

SÅ herlig datter du har Lise.. Herlige bilder nedover sida der:D hehe

Anonym sa...

http://camillakvarsvik89.blogg.no/
Selger mange billige barneklær! :)

sara sa...

Husk å kjøpe ullundertøy til din lille søte =) Skal barna like å være ute, må de ha det godt å varmt.. Jeg er selv førskolelærer og jobber i en friluftsbarnehage.. Ungene helt ned i 1 år trives ute nå, så lenge di er riktig kledd =) Man trenger ikke det dyreste men noe som funker =) men jeg anbefaller trolldresser med ullforet http://www.familiebutikken.no/parkdress-vinterdress-rod-troll.html

og ullundertøy fra janus og fra nøstebarna https://nostebarn.no


GOD JUL =)