søndag 24. januar 2010

morroa fortsetter og jeg har blitt hekta!!
Det er jo baree sååååååååååååååååååååååååååååååååååååå morro, hvertfall når man får det til :) Så nå strikker jeg på bestillinger :) Fått masse forespørsler om det.. :)

8 kommentarer:

Linn Hege sa...

hvor mye tar du for en bukse i str 2 år??

hilsen en fast følger!!

Randi sa...

Ja, strikk en til meg også med det samme :-))

- Rebekka Fj. Mæla - sa...

Wow, sykt flink du er a!!! Hvordan får du til det å stikke så fort??? Hvor lang tid bruker du på en bukse?

veronika Døli sa...

Jøss så fort du har tatt detta snupp! Syntes ikke det er lenge siden vi satt med hver vår strikkepinne å prøvde å skjønne oss på hvordan strikke ett pannebånd! haha :D

Den turkise var jo dødsnydelig!

BARE SÅ DU VET DET.. Så ønsker Martine seg sånn bukse og de derre sokkene til bursdagen sin av Emma.. :) (A)

Lise sa...

jeg tror det blir rundt 300 - 350 kr. betaler bare for garnet, bruker sånn ekte baby ull garn greier, ser mye penere ut også er det mye varmere enn sånn "babyull", også er det mye mere slitesterkt å sånn for de små tassene som går, sitter og leker hele tiden:) også fester jeg på sånn strikk rundt livet :P når jeg strikker til Emma kommer det på 300 kr og da har jeg litt garn igjen.

Hvis dere vil ha så send meg en mail

lisetrygsland@hotmail.com

med hvilken farger og str. så fikser det seg :)
IM ON IT Vero :) Tenker så på lille gullungen din altså... fikk ikke sovi i natt.. stakkar lita..

Anonym sa...

Hvis du går på sparkjøp tror jeg du vil spare masse penger på garnet. der har de tilbud også nå, så løp og kjøp :)

- Rebekka Fj. Mæla - sa...

Jeg kjøper garn på Nille faktisk. Masse fine farger og godt garn. 100 % ull, heter babyull de de har der. Vet de har noe på europris også :) Koster kun 20 kroner nøste på Nille, det er penger spart :) Jeg har strikket med garn derfra og fra ordentlig strikkebutikk og man merker ikke forskjell på garnet :)

Lise sa...

Ja veit de har garn på Nille å sånn. Men det er så mye mere flere farger på garnbutikken, også bruker jeg noe litt annet en den vandlige babyullen, buksa blir mye "fastere, og tykkere" det er en type babyull men husker ikke hva den heter, kan finne det ut i morra :) åsså bruker jeg dobbelt slik at ikke den blir så tynn.. også var det vist mye mere slitesterkt å sånn, så da holder buksa etter generasjoner til generasjoner :P hehe

har laga min egen lille vri på buksa, syntes den blir så mye finere.. ser kjempe forskjell fra første buksa slik den skal strikkes til andre buksa der jeg brukte det andre garnet..

kan legge ut bilder i morra så dere ser forskjellen :)

Strikker på en bestilling str. 2 år å den kom på 310 kr, med strikk i livet:)