onsdag 29. desember 2010

For en jul!Ja, her har det vært sykdom så det holder! Derfor litt "bloggtørke" på denne fronten.. Emma begynte med feber på lillejulaften, men kvikknet heldigvis litt til på julaften, også kom det 1 juledag! OMGANGSYKEN, INFLUENSA å alt på en gang.. Men vi fikk en veldig fin aften den 24 hvertfall. Med masse god mat, ribbe, medisterkaker, pølser, hjemmelaga surkål osv.. for ett hærlig måltid :) Å det er ikke ett år engang til neste julemiddag :)
(Emma måtte knipse ett bilde av bestefar før vi begynte å spise)

(klar for dessert, Å GJETT HVEM SOM FIKK MANDELEN I ÅR?? JO DET VAR EMMA )


(pakker UNDER juletreet har det ikke vært det siste åra)


(Haugen blir bare større å større for hvert år syntes jeg, neste jul er vi også ett ekstra tilskudd i familien)

(klar for pakker, hun fikk utrolig mye fint.. kunne ønske jeg var barn igjen)
(sykkel, som ble hun ikke slapp tak på den kvelden)
Å julenissen måtte selvfølgelig ta en tur, Kasper å Kaja sang på låven sitter nissen, Emma var litt skeptisk så greit onkel var der til å holde hu i handa :) Men tok i mot pakka å var kjapp på å si Hade bra julenissen, når han skulle reise igjen :)

Har dere holdt dere friske i julen??vi heistad jenter hadde en skikkelig julekveld den 22 :) Like koslig hvert år.. å gleder meg til mange flere år med denne tradisjonen :)


(alle gamle jentene)

(når gløgg, mandariner å smågodt kommer, danser musene på bordet! )

Å til slutt..

I dag har vi hatt full dag på sykehuset med Emma.. Å fikk time igjen i mai, da skal hun endelig opperere! pluss at hun legen som vi hadde time hos så med engang at Emma, jo hun har astma! Enda så mange ganger jeg har vært til legen med snuppa, forklarer gang på gang at hun surkler så i brystet, puster nesten bare med munn, snorker rett å slett som en mann og har ett utslett på kroppen (som de ikke finner ut av..) Prøvd alt av atopisk eksem salver, til sterke steroider! Men ingen ting har hjulpet! Så nå skal vi til legen 3 januar for å få medisiner, så får vi krysse fingrene å håpe alt blir bedre :) Å dette så legen med engang!

Lurer virkelig på hva det er med det norske helsevesnet noen ganger!! Hvilken type utdannelse har disse legene som tar seg to minutter til deg, etter flere ukers ventetid på legetime!

2 kommentarer:

Hege kristin sa...

God bedring til dere da, håpet dere får et flott nytt år!

Lise sa...

Ja nå er vi endelig på bedringensvei :) Håper dere hadde en fantastisk start på det nye året :)