lørdag 29. januar 2011

Ut på tur, aldri sur! Kom gjerne med tips:-)

I dag startet dagen tidlig, rart å mye mer man får gjort da altså. Vi har vært nede i huset med lunsj til arbeidskarene våres! Noen må jo passe på så de ikke jobber seg bort.. Stillingen er hvertfall kommet på plass å nå nærmer det seg utbygging! Det skal bli deilig altså! ENDELIG en milepæle over!

                                                                                                          
(ser ut som en huldra sjøl i dag, men rettetanga har fått en hviledag :-)
Så tok vi turen ut i det blå. Da ble det bort til bestefar på sklibrett, han holder på å lage ved til neste år igjen, så da brant han bål å vi fikk grillet litt pølser til middag :-)


 Vi sitter nå å tenker på en aldri så liten syden tur når huset nærmer seg ferdig, tror nok vi har veldig godt av en uke i varmere strøk etter sagflis å listværk litt over ett år. Noen som har tips hvor vi burde reise ? Da har vi jo en liten baby til også!

Ha en flott lørdag videre, nå skal vi kose oss med kaptein sabeltann :-)

Hiv O hoi!

9 kommentarer:

Mette sa...

Så fine dere er :) Skikkelig kose dag !
Sydentur er velfortjent ;)
Eg kan anbefale Platanias på Kreta.. Veldig barnevennelig plass, og ikkje minst flotte strender, shopping og alt :):) Kjempe fint ! Vi var der m Liam når han var 6 mnd :)
Klem

Iris sa...

Lenge siden jeg har vært ute å aka og grilla pølser, det er jo så gøy :D

I steden har en flott lørdag blitt brukt til å sitte i kassa på Meny... "Hei, Pose? Kvittering? Hade!"

God helg videre =D

marita sa...

Kjempefine bilder, ser ut som at dere har hatt ein herlig lørdag :)

Anngåande sydentur vil eg anbefale Mallorca :) Har vert der fire ganga sjølv (3x Alcudia, 1xPalmaNova), og det er heilt supert. Kort flytur, nydelige strender, flotte barnevennlige hotell, korte avstanda, god shopping i Palma by, osv.. :)

veronika Døli sa...

Så deilig at det nærmer seg utbygging. Det er jo det dere har sett frem til fra dag en. Så da føler man virkelig at man kommer et steg nærmere :D

Du er så fin uansett atte!! =) =) godt for håret med en hviledag innimellom. Hehe =)

Kriztella sa...

Synes det er fint med hulderhår jeg - har det innimellom selv også ;) Koselig med tur da. Her er det så dårlig vær for tiden, at vi holder oss mest inne.. :p

mammaKine sa...

Så deilig at ting begynner å likne noe. Syden frister stort her også om dagen :-)

Anonym sa...

Flott

Størstepia sa...

Fine vinterbilder:-)

Ang sydentur så har jeg masse tips, tihi... Spørs jo litt når dere drar da, men våren er nok en veldig fin tid å ta med små barn til syden. Da er det ennå ikke for varmt. Kanariøyene er jo alltid like bra, Sunwing på gran canaria eller tenerife er en sikker vinner. Det er litt lang flytur da, ca 1 - 1 1/2 time lengre enn Middelhavet. Anbefaler å dra til et "barnehotell", der er det mange andre barnefamilier og det meste er lagt opp etter barna.
Lykke til med valget!

Klem fra størstepia

Lise sa...

ja har tenkt litt på gran canaria, og mallorca, ikke så langt å fly.. Åsså kikka litt på Fig tree bay på kypros. Må nok reise i begynnelsen av juni, lillegutt må rekke å vokse litt før vi reiser :-) Bli litt kjennt :-) Å ikke minst få en viss oversikt over hvordan hverdagen blir.. Planen er at bare meg å Emma skal reise, å Øyvind være alene hjemme med babyn.. Emma trenger nok litt mummy time :-)